Minitarte cu salata de boeuf

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2013 | 3757 vizualizari

 

Cred ca fiecare gospodina are propria ei reteta de salata boeuf....
De data aceasta am facut ....ce se vede:

 

INGREDIENTE

  • Zarzavatul fiert si carnea fiarta de la o supa de carne
  • 2 cartofi fierti
  • 100g mazare verde fiarta
  • 4 oua fierte
  • 400 g aluat foietaj
  • un galbenus crud
  • o lingurita mustar
  • ulei
  • castravete murat 1-2 bucati
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minitarte cu salata de boeuf:

Aluatul il decongelam incet.Cel mai bine ar fi de seara pina dimineata, apoi il taiem in 16 patratele egale.

In formele de briose, asezam aluatul, il intepam, punem in el cateva boabe de fasole uscata si le dam la copt la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade.

Lasam se se coaca aproximativ 15-20 de minute, pina se rumenesc putin.

Intre timp pregatim salata boeuf.Zarzavatul, legumele si carnea, se taie cubulete iar ouale (mai putin un galbenus fiert) se rad pe razatoarea cu gauri mari.

Se face o maioneza dintr- un galbenus fiert , un galbenus crud si o lingurita mustar .Adaugam putin cate putin  uleiul necesar.

Cind e gata maioneza o amestecam cu zarzavatul taiat, potrivim de sare si daca trebuie punem putina zeama de lamiie.

Cu aceasta salata umplem minitartele, le asezam pe un platou si le servim.

Simplu si gustos.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Minitarte cu salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Anghinare cu cous cous