Mix de legume inabusite

de Oana in Mancaruri de post, 15 Iun 2010 | 11772 vizualizari

 

Rapid si sanatos!

 

INGREDIENTE

  • o vanata
  • un dovlecel
  • 2 ciuperci mari
  • 3 rosii
  • o mana de fasole galbena
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mix de legume inabusite:

Legumele se spala si se taie rondelemai groase. Vinetele se sareaza si se lasa putin sa iasa apa din ele, apoi se spala cu apa rece.

Intr-un vas de iena mai adanc se aseaza in straturi vinetele, ciupercile, fasolea galbena, poi rondele de dovlecei si de rosii. Usturoiul se da pe razatoarea mica si se pune deasupra. Se stropesc legumele cu uleiul de masline, se sareaza si se presara busuioc uscat. Se acopera vasul cu folie de aluminiu si se pune la cuptor pana legumele isi lasa zeama si devin foarte moi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mix de legume inabusite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]