Mousse au chocolat

de madi_marin in Prajituri, 27 Apr 2010 | 75497 vizualizari

 

E un desert delicios....

 

INGREDIENTE

  • 150 g ciocolata amaruie
  • 3 oua
  • 200 ml frisca lichida
  • 1 lingura cu zahar
  • esenta de vanilie
  • 2 linguri lichior de ciocolata
  • cacao neagra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse au chocolat:

Ciocolata se topeste la bain marie cu 50 ml frisca lichida.

Albusurile se bat spuma tare cu zaharul.

Restul de frisca  se bate si ea spuma.

Galbenusurile se amesteca cu esenta de vanilie si lichiorul de ciocolata.

Intr+un vas de mixer se pun frisca batuta, spuma de albusuri, galbenusurile si la urma ciocolata topita. Se mixeaza cateva minute, apoi se portioneaza si se da la rece cam o ora . Inainte de servire se pudreaza portiile cu cacao neagra din abundenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse au chocolat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]