Muraturi Panacris

de Panacris in Muraturi, 7 Oct 2011 | 5889 vizualizari

 

Iarna-i grea, omatul mare si camara plina de bunatati! In fiecare an la inceputul lunii octombrie toata familia se mobilizeaza pentru actiunea "muraturi"!

 

INGREDIENTE

  • Gogonele
  • Pepenaşi
  • Varză roşie
  • Varză albă
  • Castraveţi
  • Hrean
  • Mărar uscat
  • Condimente
  • Apă
  • Sare neiodată
  • Frunze de vişin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muraturi Panacris:

Se pun cantităţi egale de legume, spălate şi curăţate în butoi. Printre ele se pun bucăţi de hrean şi mărar uscat. Se face o saramură din apă şi sare. Saramura este bună,  cand pluteste oul în ea. Se toarnă saramura peste legume, se închid borcanele sau butoaiele cu capace şi se păstrează la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi Panacris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Panacris 1

10.10.2011, 08:59

gaby_gabytza 1

11.10.2011, 12:43

Cris2711 1

08.10.2012, 20:49

pepene murat,nu imi amintesc sa fi mancat vreodata

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]