Musaca a la Nico

de nico15 in Porc, 7 Aug 2014 | 3370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g de cartofi,
  • 600 g carne de porc,
  • 2 cepe, 150 ml sos tomat,
  • 2 catei de usturoi,
  • 3 rosii,
  • unt,
  • sare,
  • nucsoara,
  • piper,
  • boia,
  • putin cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca a la Nico:

Se spala cartofii si se pun la fiert, carnea se spala si se curata.

Dupa care o taiem in cubulete si o dam prin masina de tocat. Tocam ceapa si usturoiul  marunt si o punem la calit in putin ulei. Cand ceapa s-a facut aurie adaugam carnea, saram, piperam si adaugam putin sos tomat. Dupa ce este facuta se ia de pe foc si se lasa in asteptare.

Taiem rosiile rondele. Cand cartofii s-au fiert ii scurgem de apa, ii curatam. Dupa care trecem la pasarea lor, adaugam unt, sare si un praf de nucsoara. Gustam.

Trecem la aranjarea preparatului, preincalzim cuptorul. Luam un vas de Yena (Jena), il ungem cu putin unt, adaugam primul rand de piure, adaugam carnea tocata peste, rondelele de rosii si al doilea strat de piure, radem cascavalul si deasupra adaugam socul de rosii.

Dam la cuptor cel putin 50 de minute, dupa care verificam iar daca mai trebuie mai lasam la cuptor.

Incercam inainte de a scoate si daca este facuta o lasam sa se raceasca putin si de abia dupa aceea se portioneaza si se serveste ca in imaginile alaturate.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca a la Nico" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca