Musaca cu cartofi si carne

de pana_luminita in Porc, 21 Dec 2009 | 223390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc tocata
  • o ceapa
  • ulei 30 ml
  • sare
  • piper
  • pasta de tomate 3 linguri
  • smantana
  • 2 oua
  • cascaval
  • 4 - 5 cartofi mari (depinde de vas)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu cartofi si carne:

   Tocam ceapa si o prajim in ulei, se adauga carnea, sarea, piperul si pasta de tomate ( sau suc de rosii) si se fierb pana scade complet lichidul. Cartofii se fierb in coaja. Se curata si se taie felii rotunde si se asaza intr-un vas, alternand un rand de cartofi cu unul de carne( ultimul rand sa fie de cartofi). Se bat cele 2 oua si se adauga deasupra. Se intinde si smantana, pe toata suprafata. Vasul se introduce in cuptor si se coace pana se rumeneste frumos, circa 45 de minute.

Radem cascaval si presaram la final peste musaca .

VEZI si alte retete de MUSACA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu cartofi si carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca