Musaca de cartofi

de MoliCook in Porc, 20 Dec 2010 | 8294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata
  • 6 linguri suc de rosii
  • 5-6 cartofi
  • 2 cepe
  • cimbru
  • marar
  • patrujel
  • 4 linguri smantana
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • 1 lingura unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Cartofii se fierb doar jumatate in coaja, dupa care se lasa la racit.

Tocam ceapa marunt si o calim, pana se inmoaie.Adaugam si un pahar cu apa peste, daca e necesar.Apoi adaugam carnea tocata si condimentele,si 2 pahare cu apa.

Lasam sa fiarba bine, pana scade apa.Punem peste si sosul de rosii.La final, patrunjelul si mararul tocate marunt le amestecam cu carnea tocata.
Intr-un bol amestecam smantana cu ouale.
Curatam cartofii de coaja si ii taiem rondele.

Ungem vasul in care vrem sa facem cu unt si asezam un rand cartofi, un rand carne tocata si peste smantana si apoi din nou un rand cartofi. Si intindem 2-3 linguri suc de rosii pentru aspect

Dam la cuptor pana ce cartofii devin aurii.

Se poate servi cu muraturi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca cu ou, cașcaval și legume trase prin tigaie