Muschi de porc cu ciuperci si smantana

de Alina26 in Porc, 11 Mar 2013 | 13389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc(muschi)
  • 500 g ciuperci champignons
  • 1 ceapa
  • 500 g smantana
  • 1/2 pahar de vin alb
  • o lingura faina alba
  • 1 galbenus
  • sare,piper
  • patrunjel verde
  • 1 catel de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc cu ciuperci si smantana:

Incingem tigaia cu putin ulei si un catel de usturoi. Spalam carnea, o taiem cubulete si o punem in tigaie la prajit, fara capac. Curatam si ceapa, o taiem si o adaugam peste carne. Lasam sa se inmoaie si ceapa putin si adaugam vinul, lasam sa se evapore. Cand vinul s-a evaporat punem apa....si lasam sa fiarba.

Curatam ciupercile, le spalam, le taiem in doua sau patru si o pregatim intr-o alta tigaie, pana scade tot lichidul. Pregatim smantana intr-un bol cu faina si galbenusul. Cand carnea s-a fiert si s-a evaporat toata apa, punem ciupercile, amestecam si mai lasam 5 minute. Adaugam smantana, punem sare, piper si patrunjel verde si mai lasam 5 minute.

Pofta Buna!!!!Sper sa va placa!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]