Muschi de porc marinat cu ierburi- varianta dietetica

de Satisfyyourcravings in Porc, 15 Iul 2015 | 4350 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame muschi de porc fara grasime

Pentru marinata:

  • sucul de la 3 lamai
  • coaja de la 1-2 lamai
  • 1 lingura usturoi tocat
  • 1 lingura rozmarin tocat
  • 1/2 lingura cimbru tocat
  • 1 lingura mustar Dijon
  • sare/piper
  • ulei de masline

Pentru servit:

  • 3 ardei grasi de diferite culori, taiati julienne
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 2 cepe rosii taiate julienne
  • sare/piper
  • ulei de masline
  • 1 lingura otet balsamic
  • 4 linguri orez brun gatit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc marinat cu ierburi- varianta dietetica:

Se amesteca toate ingredientele pentru marinata. Se marineza muschiul de porc peste noapte in frigider.

Se incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. 

Se amesteca ardeii cu ceapa, usturoiul, sare/piper, ulei de masline si otetul balsamic. Se aseaza intr-o tava. 

Se scoate muschiul de porc din marinata si se aseaza peste legume. Restul de marinata se arunca.

Se gateste in cuptorul preincalzit 20 de minute. Se lasa la odihnit 10 minute, apoi se taie felii. 

Se serveste 1/2 din muschiulet cu 1/2 din cantitatea de legume si 2 linguri de orez brun gatit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc marinat cu ierburi- varianta dietetica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura din carne de porc