Muschi de vita in sos italian

de Brindusa in Vita, 5 Feb 2011 | 6221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g muschi de vita, taiat cubulete
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mediu
  • 1 bucatica de telina
  • cativa catei de usturoi
  • 200 ml vin alb (sau supa de carne)
  • 200 ml apa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • cate 1 lingurita: oregano si maghiran uscat
  • piper verde macinat si sare dupa gust
  • 4 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita in sos italian:

Taie marunt ceapa si usturoiul

Rade pe razatoarea mica morcovul si telina

Incalzeste uleiul intr-o cratita. Pune carnea (uscata cu prosoape absorbante) si prajeste-o la foc mare, pana ce devine aurie pe toate partile

adauga ceapa si usturoiul si lasa sa se caleasca 3-4 minute

adauga morcovul si telina. Amesteca bine. Lasa 2-3 minute la foc mare. 

pune oregano si maghiran. Amesteca bine

Pune vinul si apa. Adauga 1/2 lingurita de sare si un praf de piper verde. Lasa la foc mare pana ce da un clocot, apoi da focul foarte mic.

fierbe la foc mic 1 ora. Pune pasta de tomate si amesteca. Daca sosul a scazut foarte tere, poti adauga putina apa. 

Lasa la fiert pana ce carnea e fiarta. 

Potriveste de sare si piper

Serveste cu garnitura de cartofi natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita in sos italian" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou haiducesc pt. Bucataras(i)