Muschiulet de porc cu curry verde

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 27 Iun 2018 | 2582 vizualizari

 

O reteta minunata care ne aminteste vacantele minunate petrecute in Tailanda.
Muschiuletul de porc este o carne frageda si excelenta, ideala pentru acest plat. Am parfumat totul cu pasta de curry verde si cu lapte de cocos.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/05/muschiulet-de-porc-cu-curry-verde.html

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 2 linguri de pasta de curry verde
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 ardel rosu
  • 1 felie fina de ghimbir cu tot cu coaja
  • 200 ml de lapte de cocos
  • 1 pahar de apa + sau -
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
  • verdeata tocata
  • 4-6 cartofi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu curry verde:

Curatati cateii de usturoi. Tocati marunt usturoiul si ghimbirul.

Intr-o oala adanca incalziti uleiul. Puneti usturoiul si ghimbirul si muschiuletul de porc intreg.

Rumeniti carnea 10 minute pe toate partile.

Taiati ardeiul in bucatele. Adaugati pasta de curry, apa, laptele de cocos, cartofii curatati si taiati in 4.

Puneti piper si sare, acoperiti si gatiti timp de 30 minutes.

Scoateti carnea si taiati-o felii.

Puneti feliile de carne din nou si gatiti timp de 5 minute arozandu-le cu sos.

Presarati verdeata tocata si serviti cald.

Noi l-am servit cu orez natur ca in Tailanda :).

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu curry verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu pilaf de orez