Muschiulet de porc marinat in sos de ierburi aromate

de Miha in Porc, 4 Mai 2010 | 5745 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 1 lingura busuioc
  • 1 lingura oregano
  • 1 lingura patrunjel
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 2 linguri otet
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc marinat in sos de ierburi aromate:

Intr-un vas amestecam condimentele, apoi turnam uleiul cate putin, amestecand continuu, pana obtinem o pasta. La sfarsit punem si otetul si omogenizam.

Muschiuletul se taie felii, care se bat cu ciocanul de snitele pana se subtiaza.

Fiecare bucata de carne se unge cu crema de ierburi pe ambele parti. Se pun pe un platou, se acopera cu folie alimentara si se da la rece pentru cel putin 6 ore.

Se rumenesc pe gratarul bine incins, cate 5 minute pe ambele parti.

Se serveste cald cu garnitura de cartofi aurii.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc marinat in sos de ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

vero_closca 1

05.05.2010, 08:18

imi place enorm!cinci furculite

Bucataras Medi 1

05.05.2010, 10:33

ierburile astea dau o savoare nemaipomenita preparatelor.......................

mena29 1

05.05.2010, 22:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc umplut