Naneh - Pasta de menta

de Mitinita in Conserve, 26 Oct 2011 | 7760 vizualizari

 

Iata un ingredient ,esential zic eu,pe care il am tot timpul in frigider si pe care o sa-l gasiti foarte folositor. De obicei il folosesc la tzatziki,salate de cartofi,sosuri si bauturi din iaurt. Anul acesta am avut noroc si s-a facut menta pe balcon,deci e totul productie proprie. Mai putin sarea ca inca nu-s proprietara de mina:))
Reteta provine din nordul Iranului, dupa ce am achizitionat un borcan de pasta de menta,deja ma gandeam oare cum as putea sa reproduc si eu reteta. Nu stiam ca la noi asa se pastreaza verdeturile pe atunci.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de menta proaspata
  • sare grunjoasa,cam 2 linguri
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naneh - Pasta de menta:

Se spala si se usuca bine menta.

Se introduce in robot impreuna cu sarea.

Se depoziteaza intr-un borcanel sau container de plastic si se tine la frigider.

Se foloseste la sosuri,iaurturi sau unde se cere menta in combinatie cu sare.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Naneh - Pasta de menta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Mitinita 1

27.10.2011, 10:44

motanel

lia maria 1

27.10.2011, 11:01

eu sant fan menta asa ca trec la treaba imediat menta ma asteapta multumesc Adina

MIUTA 1

28.10.2011, 20:27

Si mie imi place interesanta idee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de prune aperitiv umplute cu menta, usturoi si gogosar, marinate la rece