Naut crocant

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2015 | 5387 vizualizari

 

Nu am facut pana acum. A iesit foarte bun de mancat la film langa o bere.

 

INGREDIENTE

  • 200g naut
  • ulei de masline
  • boia de ardei dulce
  • boia de ardei iute
  • usturoi granulat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naut crocant:

Nautul se pune la hidratat in multa apa de seara pana dimineata.

Se spala bine in mai multe ape si se pune la fiert in apa cu sare 2 ore, pana se inmoaie bine.

Se scurge si se lasa la racit si uscat.

Intr-un castron se amesteca nautul cu celelalte ingrediente, dupa gustul fiecaruia, pana sunt unse toate bobitele.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, rasfirate sa nu fie boabe suprapuse.

Se introduce in cuptor pentru 30-35 minute, intorcandu-se din cand in cand.

Cand sunt crocanta cat doriti sunt gata.

Se scot intr-un castron si se lasa la racit.

Sunt bune cu o bere rece.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot pune si alte mirodenii care va plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Naut crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastai cu smantana