Negresa

de deyutzky in Prajituri, 15 Oct 2011 | 5782 vizualizari

 

negresa a la Dya...a iesit buna buna buuunaaa!

 

INGREDIENTE

  • 25 gr unt
  • 200 ml lapte
  • 200 gr zahar
  • 200 gr faina
  • 4 oua
  • 5 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt

Pt glazura:

  • 1 ciocolata cu lapte (100gr)
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Intr-o craticioara punem la fiert untul+zaharul+laptele+cele 5 lg de cacao. Amestecam incontinuu pana ce da un clocot doua dupa care se da la racit.

Adaugam apoi pe rand faina+praful de copt+galbenusurile+albusurile pe care le batem spuma si amestecam incontinuu. Pregatim tava in care punem hartie de copt si tapetam cu unt apoi adaugam compozitia obtinuta si dam la cuptor pt 40 de min.

Dupa ce se scoate din cuptor se lasa la racit si se pregateste glazura.

Glazura: intr-o craticioara topim ciocolata peste care adaugam untul si laptele si amestecam pana se formeaza o pasta. Dupa ce s-a racit si glazura ornam prajitura.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajiturele de Craciun