Negresa

de deyutzky in Prajituri, 15 Oct 2011 | 5827 vizualizari

 

negresa a la Dya...a iesit buna buna buuunaaa!

 

INGREDIENTE

  • 25 gr unt
  • 200 ml lapte
  • 200 gr zahar
  • 200 gr faina
  • 4 oua
  • 5 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt

Pt glazura:

  • 1 ciocolata cu lapte (100gr)
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Intr-o craticioara punem la fiert untul+zaharul+laptele+cele 5 lg de cacao. Amestecam incontinuu pana ce da un clocot doua dupa care se da la racit.

Adaugam apoi pe rand faina+praful de copt+galbenusurile+albusurile pe care le batem spuma si amestecam incontinuu. Pregatim tava in care punem hartie de copt si tapetam cu unt apoi adaugam compozitia obtinuta si dam la cuptor pt 40 de min.

Dupa ce se scoate din cuptor se lasa la racit si se pregateste glazura.

Glazura: intr-o craticioara topim ciocolata peste care adaugam untul si laptele si amestecam pana se formeaza o pasta. Dupa ce s-a racit si glazura ornam prajitura.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

17.10.2011, 16:01

MIUTA 1

17.10.2011, 17:42

As manca toata prajitura din farfurie imi placeeeee

deyutzky 1

18.10.2011, 10:30

esti invitata mea Miuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu alune si fruct kaki - de post