Negresa

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 13 Feb 2015 | 3321 vizualizari

 

Ehh, dupa ceva timp revin si eu cu o reteta , nu ca nu as avea retete de postat , am un folder plin cu retetele preparate pana acum ,dar serviciul in rapeste foarte mult timp ca sa mai pot sta sa postez, dar va urmaresc mereu sa fiu la zi cu noi retete .
Weekendul acesta NEGRESA e desertul favorit cerut de familie,
Va urez o seara frumoasa si un weekend placut !!!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 4 cani faina
  • 1 cana ulei
  • 2 cani lapte
  • 1 cana jumate zahar
  • 6 linguri dulceata
  • 4 linguri cacao
  • 1 praf copt
  • zahar pudra pt decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Intr-un  vas batem  ouale cu zaharul pana ce acesta se dubleaza, adaugam uleiul si continuom sa batem bine cu mixerul la viteza mica, adaugam  laptele, si apoi faina  treptat.

Odata incorporata faina in compozitie adaugam cacaoa si  cele  6 linguri de dulceata .Amestecam bine si la sfarsit adaugam praful de copt.

Intr-un vas uns cu unt am adaugat compozitia si am dat-o la cuptor preincalzit pana ce aceasta s-a copt,

Am facut testul cu scobitoarea .

Se lasa la rece si se pudreaza cu zahar vanilat .

Pofta buna !!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa