Negresa

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 13 Feb 2015 | 3951 vizualizari

 

Ehh, dupa ceva timp revin si eu cu o reteta , nu ca nu as avea retete de postat , am un folder plin cu retetele preparate pana acum ,dar serviciul in rapeste foarte mult timp ca sa mai pot sta sa postez, dar va urmaresc mereu sa fiu la zi cu noi retete .
Weekendul acesta NEGRESA e desertul favorit cerut de familie,
Va urez o seara frumoasa si un weekend placut !!!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 4 cani faina
  • 1 cana ulei
  • 2 cani lapte
  • 1 cana jumate zahar
  • 6 linguri dulceata
  • 4 linguri cacao
  • 1 praf copt
  • zahar pudra pt decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Intr-un  vas batem  ouale cu zaharul pana ce acesta se dubleaza, adaugam uleiul si continuom sa batem bine cu mixerul la viteza mica, adaugam  laptele, si apoi faina  treptat.

Odata incorporata faina in compozitie adaugam cacaoa si  cele  6 linguri de dulceata .Amestecam bine si la sfarsit adaugam praful de copt.

Intr-un vas uns cu unt am adaugat compozitia si am dat-o la cuptor preincalzit pana ce aceasta s-a copt,

Am facut testul cu scobitoarea .

Se lasa la rece si se pudreaza cu zahar vanilat .

Pofta buna !!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa Oana