Negresa cu caise

de butoiaurora76 in Prajituri, 26 Iul 2013 | 3992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 150 gr unt
  • 4 oua
  • 6 linguri cacao
  • 150 gr ciocolata rasa
  • 200 grame iaurt
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu caise:

Frecam untul cam 5 minute, adaugam zaharul, galbenusurile, faina cernuta impreuna cu cacaua, praful de copt, zaharul vanilat , apoi iaurtul si ciocolata rasa.

Separat batem albusurile cu putina saredupa care le incorporam in aluat amestecand cu lingura de jos in sus.

Luam o tava ,o ungem cu unt din belsug si presaram zaharul . Asezati apoi caisele cu partea in care a fost samburele in jos si turnati compozitia in tava peste caise. Se introduce la cuptorul preincalzit si se lasa cam 40 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu caise