Negresa cu caise (reteta Multicooker)

de laura_n in Dulciuri, 2 Dec 2014 | 4002 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina alba
  • 120 gr unt moale
  • 100 gr zahar brut
  • 2 oua
  • 150 gr ciocolata neagra topita
  • 100 gr iaurt natur
  • 1 praf sare
  • 2 lg cacao neagra
  • 5-6 caise coapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu caise (reteta Multicooker):

Pastram ingredientele minim o ora la temperatura camerei.

Intr-un castron, punem untul, un praf de sare si zaharul. Mixam bine pana devine pufos, apoi adaugam cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

Praful de copt il amestecam in faina. Adaugam faina peste compozitia de unt si mixam. Cand compozitia devine vartoasa, adaugam iaurtul si mixam. Adaugam 3/4 din ciocolata topita si mixam pana la incorporare.

Caisele le spalam si le desfacem in jumatati.   Deschidem aparatul Multicooker. Il conectam la o sursa de curent. Turnam in cuva aparatului compozitia si scuturam un pic sa se aseze egal. Asezam jumatatile de caise cu pielita in exterior. Setam din meniu, functia bake (coacere), selectam timpul de coacere 45', la temperatura 150 grade. Apasam tasta START si inchidem capacul.   Plecam sa ne jucam cu piticii sau sa rezolvam cate ceva si revenim peste 45' cand aparatul ne avertizeaza printr-un semnal sonor ca preparatul este gata. Deschidem cu atentie capacul, aruncam o privire si lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, scoatem preparatul din cuva si il ornam cu ciocolata topita ramasa.   Servim o portie de negresa ciocolatoasa alaturi de o cafea sau un ceai!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu caise (reteta Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]