Negresa de post

de ionela2682 in Dulciuri, 15 Mar 2010 | 7634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cani zahar
  • 3 cani faina
  • 5 lg cacao
  • 1 1/2 cani apa
  • 5 lg uleei
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • stafide
  • glazura
  • 5 lg zahar
  • 1 lg cacao
  • 3 lg apa
  • 100 g margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Se mixeaza bine ingredientele mai sus enumerate pana ce zaharul este topit complet,se rastoarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pana se coace.Dupa ce s-a copt se scoate si se portioneaza ,se toarna glazura fierbinte deasupra( fierbem ingredientele de mai sus pana la dizolvarea completa a zaharului) ,si se pudreaza cu nuca de cocos

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

15.03.2010, 18:52

cred k mai toata lumea pune in practica aceasta reteta in post

Teo 1

15.03.2010, 20:02

daca ai adauga si 2 linguri de gem in compozitie ai obtine deja prajitura sticloasa , glazurata; e f. frumoasa, ti-a crescut bine!

ionela2682 1

15.03.2010, 20:16

nu-mi place cu gem! am incercat si nu am fost multumita!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cozonac