Nuci umplute

de gaby_gabytza in Prajituri, 31 Ian 2014 | 51607 vizualizari

 

reteta cu nr 300 :D incep sa progresez cate un pic

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 200 g untura
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 7 linguri ulei
  • 1 esenta rom
  • 1 plic amoniac
  • 2-3 linguri otet
  • coaja de portocala rasa
  • faina
  • crema
  • 1 pachet unt
  • 100 g zahar pudra
  • 2 linguri cacao
  • esenta rom
  • 1 lingura nuca macinata
  • miezul de la coji
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nuci umplute:

Aluatul: mixam ouale cu zaharul, adaugam uleiul si mixam. Dupa adaugam amoniacul stins cu otet, esenta, coaja de portocala rasa, untura si faina cat cuprinde pana iese un aluat usor de modelat. Invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min

Din aluat formam bilute care le asezam in forma inchisa incalzita. Procedam la fel pana terminam tot aluatul (unde este nevoie scobim cojile)

Crema :Mixam untul cu zaharul apoi adaugam restul de ingrediente.La sfarsit macinam miezul de la coji si il adaugam in crema.

Omogenizam si umplem cojile cu crema

Le dam la frigider cateva ore dupa care le dam prin zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Nuci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

diaconta 1

01.02.2014, 23:08

Felicitari fata draga
foarte frumoase ti-au iesit

gaby_gabytza 1

07.02.2014, 10:01

multumesc tuturor

vero79 1

18.06.2014, 08:54

cam cate coji ti-au iesit?
vreau sa le fac si eu pentru serbarea de maine de la scoala

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri „felii de pepene”