Nuci umplute

de gaby_gabytza in Prajituri, 31 Ian 2014 | 51915 vizualizari

 

reteta cu nr 300 :D incep sa progresez cate un pic

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 200 g untura
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 7 linguri ulei
  • 1 esenta rom
  • 1 plic amoniac
  • 2-3 linguri otet
  • coaja de portocala rasa
  • faina
  • crema
  • 1 pachet unt
  • 100 g zahar pudra
  • 2 linguri cacao
  • esenta rom
  • 1 lingura nuca macinata
  • miezul de la coji
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nuci umplute:

Aluatul: mixam ouale cu zaharul, adaugam uleiul si mixam. Dupa adaugam amoniacul stins cu otet, esenta, coaja de portocala rasa, untura si faina cat cuprinde pana iese un aluat usor de modelat. Invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min

Din aluat formam bilute care le asezam in forma inchisa incalzita. Procedam la fel pana terminam tot aluatul (unde este nevoie scobim cojile)

Crema :Mixam untul cu zaharul apoi adaugam restul de ingrediente.La sfarsit macinam miezul de la coji si il adaugam in crema.

Omogenizam si umplem cojile cu crema

Le dam la frigider cateva ore dupa care le dam prin zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Nuci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

diaconta 1

01.02.2014, 23:08

Felicitari fata draga
foarte frumoase ti-au iesit

gaby_gabytza 1

07.02.2014, 10:01

multumesc tuturor

vero79 1

18.06.2014, 08:54

cam cate coji ti-au iesit?
vreau sa le fac si eu pentru serbarea de maine de la scoala

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose de post cu stafide si fulgi de migdale