Pentru astăzi, avem o rețetă de Nuci umplute fragede, deliciul copilăriei, cu o cremă aromată și delicioasă. Pentru a pregăti aceste Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei sunt necesare următoarele ingrediente: ouă, zahăr, lapte, nuci, făină, cacao și unt.
Cum se prepara aceste Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei:
Pune untul într-un bol, adaugă un praf de sare și zahărul și mixează până devine cremos. Adaugă esența de vanilie și cea de portocale. Încorporează pe rând câte un ou, mixând după fiecare.
Amestecă făina cu praful de copt și pune-le peste crema de unt. Frământă până obții un aluat omogen și fin.
Formează biluțe de 4-5 gr și coace-le în presa de nuci, apoi scoate-le pe un platou.
Pregătește crema.
Pune într-o cratiță laptele, zahărul și nuca măcinată. Amestecă toate ingredientele și transferă compoziția pe foc. Lasă la fiert până se leagă crema, apoi adaugă pudra de cacao și esența de rom. Oprește focul și amestecă bine, apoi lasă crema la răcit.
După ce s-a răcit, spumează untul moale și încorporează crema de nuci.
Umple cojile de nuci cu cremă și unește câte două. Pudrează-le cu zahăr și așază-le pe un platou sau le poți depozita într-o cutie. Se vor fragezi pe măsură ce stau acoperite.