Oameni de zapada

de divainbucatarie in Dulciuri, 27 Noi 2010 | 9406 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic budinca de frisca
  • 400 ml lapte
  • 1 plic gelatina
  • 5 biscuiti
  • 200 g branza de vaci
  • 5 linguri zahar pudra
  • nuca de cocos
  • bombonele si ciocolata pentru decor
  • 1 felie mandarina
  • 1 banana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oameni de zapada:

Pregatim pentru inceput budinca de frisca din praful de budinca si 400 ml lapte. Cand este gata adaugam gelatina fiarta 1 minut in 3 linguri de apa si amestecam bine astfel incat sa omogenizam compozitia. Adaugam apoi biscuitii sfaramati si amestecam.Cu o lingura punem pe farfurie bulgari care vor fi mai mari si mai mici, cate unul din fiecare pentru un om de zapada. Dam farfuria la frigider pentru 30 de minute. Cu mana umezita vom modela fiecare bulgare. Il imbracam cu branza de vaci pe care am mixat-o in prealabil cu zahar pudra si apoi il tavalim prin nuca de cocos.Decoram omul de zapada: nasturii cu bombonele, mana din sticsuri de ciocolata, nasul l-am facut din mandarina iar palaria din felii de banana.Pe platoul pe care ii servim pudram cu nuca de cocos si crengute de brad.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oameni de zapada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (42)

divainbucatarie 1

29.11.2010, 09:09

Multumesc Irina!

divainbucatarie 1

29.11.2010, 09:09

Multumesc mult Ina!

MotanLaOale 1

29.11.2010, 16:17

superba executia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]