Ochiuri cu cascaval

de Lau in Vita, 21 Iun 2014 | 3901 vizualizari

 

Multumesc Gaby pentru reteta,o reteta simpla dar foarte buna,am modificat putin reteta,

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 140 g cascaval
  • patrunjel verde
  • 2 felii pulpa de vita (pregatita la grill)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ochiuri cu cascaval:

Intr-o cratita adaugam 2 l de apa, putina sare si 3 linguri otet, punem la foc. Ouale le spargem pe rand intr-un bol si adaugam in apa care fierbe, lasam sa fiarba 3 minute. Le scoatem si le asezam intr-un vas termorezistent uns cu unt.

Intre timp, cat fierbe apa pregatim sosul Bechamel: intr-o cratita adaugam untul, cand s-a  topit adaugam faina si amestecam. Lasam cca 2 minute pe foc dupa care luam cratita de pe foc si adaugam treptat laptele amestecand continuu ca sa nu faca cocoloase

Punem vasul din nou pe foc si amestecam pana ce se ingroasa sosul, potrivim de sare, piper,nucsoara dupa gust, adaugam jumatate de cascaval dat prin razatoare, putin patrunjel verde tocat marunt si amestecam

Adaugam bucatile de carne in tava, sosul pregatit si deasupra adaugam restul de cascaval ras

Dam la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ochiuri cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv a la Vasi