Omleta cu ciuperci la cuptor

de Criss in Aperitive / Garnituri, 13 Dec 2013 | 9292 vizualizari

 

Foarte buna cand aveti resturi prin frigider. :D

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • -6 oua
  • -1 ceapa
  • -1 ardei
  • -250 g ciuperci
  • -1 fir cabanos
  • -100 g telemea
  • -80 g cascaval
  • -sare
  • -piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ciuperci la cuptor:

Cabanosul se taie rondele si se prajeste in putin ulei.

Separat se toaca ceapa, ardeii si se calesc in putin ulei, apoi se adauga ciupercile taiate felii si se calesc si acestea, apoi se adauga rondelele de cabanos si se calesc impreuna pana se evapora apa lasata de ciuperci.

Se pune apoi tot acest amestec intr-o tava termorezistenta unsa cu putin ulei de masline. Intr-un castron se bat ouale  cu sare si piper, se adaiga bucatile de telemea si se toarna peste carnati si ciuperci.

Se rade cascaval deasupra si se pune tava in cuptor pentru aproximativ 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de cartof si branza la cuptor