Omletă japoneză cu alge nori şi ciuperci de fag

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2013 | 5296 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă
  • 1 foaie de alge nori
  • 100 grame ciuperci albe de fag
  • 1 roşie tocată cuburi
  • 1 linguriţă sos de soia light
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă japoneză cu alge nori şi ciuperci de fag:

Cipercile se sotează în ulei de măsline, 2 minute, apoi se adaugă sosul de soia şi se scot pe o farfurie. 

Ouăle se bat cu puţină  sare şi se așează într-o tigaie în care a fost încălzit puțin ulei de măsline. Se gătesc până când suprafața rămâne puțin umedă. Se așează deasupra foaia de nori, iar pe jumătate din suprafață, ciupercile. Se aduce cealaltă jumătate peste margine, împachetându-o ca pe un mic portofel. Se scoate pe o farfurie și se servește cu roșie deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă japoneză cu alge nori şi ciuperci de fag" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta tărănească cu ciuperci si sunculita