Ostropel cu carne de porc

de Lau in Porc, 15 Iul 2013 | 25931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 2 ardei grasi
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 100 g carne afumata
  • 8 rosii
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • leustean
  • boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel cu carne de porc:

Carnea de porc o taiem bucati si o punem la fiert in apa cu sare, spumam de cate ori este nevoie, dupa care mai lasam sa fiarba cca 5 minute

Intre timp curatam legumele, ceapa o tocam marunt, ardeii ii taiem cubulete, morcovul felii.

Rosiile le tocam marunt (sau folosim robotul de bucatarie, in care eu am adaugat si usturoiul)

Intr-o cratita calim ceapa in ulei, adaugam morcovul si ardeii si lasam sa se caleasca putin impreuna, adaugam carnea, rosiile si o cana din supa in care am fiert carnea.

Cand incepe sa fiarba adaugam si carnea afumata, condimente dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic pana se ingroasa sosul.

Inainte cu 5 minute sa oprim focul adaugam leusteanul tocat marunt si amestecam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel din pulpa de porc