Ostropel din pulpa de porc

de Ina in Porc, 6 Noi 2012 | 20504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g. pulpa de porc
  • o ceapa
  • 500 ml suc de rosii
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde, tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel din pulpa de porc:

Tocam ceapa marunt si o calim usor in foarte putin ulei. 

Pulpa de porc se taie bucatele mici si se opareste in apa clocotita, apoi se pun bucatelele in tigaie, peste ceapa calita usor. Dupa cca doua minute adaugam o cana cu apa  fierbinte ( cat sa cuprinda bine carnea ) si un praf de sare si lasam sa fiarba bine carnea.

Cand carnea este aproape fiarta si apa scazuta la jumatate  adaugam 500 ml suc de rosii si asezonam totul cu piper si multe felii de usturoi . Lasam pe foc sa clocoteasca inca 10 minute, apoi oprim focul si adaugam patrunjel tocat . 

Mamaliguta se preteaza de minune, la astfel de gustare  :-bd

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel din pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel cu carne de porc