Ostropel din pulpa de porc

de Ina in Porc, 6 Noi 2012 | 20966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g. pulpa de porc
  • o ceapa
  • 500 ml suc de rosii
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde, tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel din pulpa de porc:

Tocam ceapa marunt si o calim usor in foarte putin ulei. 

Pulpa de porc se taie bucatele mici si se opareste in apa clocotita, apoi se pun bucatelele in tigaie, peste ceapa calita usor. Dupa cca doua minute adaugam o cana cu apa  fierbinte ( cat sa cuprinda bine carnea ) si un praf de sare si lasam sa fiarba bine carnea.

Cand carnea este aproape fiarta si apa scazuta la jumatate  adaugam 500 ml suc de rosii si asezonam totul cu piper si multe felii de usturoi . Lasam pe foc sa clocoteasca inca 10 minute, apoi oprim focul si adaugam patrunjel tocat . 

Mamaliguta se preteaza de minune, la astfel de gustare  :-bd

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel din pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel cu carne de porc