Oua rosii

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2010 | 15249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua
  • vopsea de oua(praf-firma"cosmin")
  • ulei pentru uns
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua rosii:

ouale se spala cu detergent si apa rece(se degreseaza)

intr-o craticioara se pun la fiert dandu-le drumul foarte usor in apa clocotita.

separat se amesteca 700ml apa,3linguri otet,doua plicuri vopsea praf,(desi pe plic scrie 1:P)si se lasa sa fiarba

dupa ce ouale au fiert aprox 10-15min ,se iau usor cu o lingura si se introduc in amestecul de vopsea unde se mai fierb 10min.

se scot pe un servet

se ung mainile cu ulei si se unge fiecare ou,fierbinte(la mama acasa,le ungeam cu o bucata de slanina, eu n-am avut in casa)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]