Oua umplute

de Miha in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2010 | 8362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • Umplutura:
  • 200 g  ficat
  • 1 ceapa mare
  • 100 g unt
  • sare si piper
  • 2 linguri mustar
  • 2-3 galbenusuri
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Umplutura:

Ceapa taiata solzisori se caleste in unt.
Ficateii curatati si spalati se adauga in cratita si se fierb inabusit.Cand a scazut toata zeama se dau deoparte de pe foc si se lasa la racit.
Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga mustarul si galbenusurile. Toata aceasta compozitie se da prin blender, pana obtinem o pasta fina si omogena.

Ouale se spala apoi se fierb in apa cu sare si 1 lingurita de otet, timp de 15 minute. Se trec sub un jet de apa rece, apoi se curata de coaja. Cu un cutit bine ascutit se taie pe jumatate, dupa care se umplu cu pasta de ficat.

Se orneaza dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Miha 1

07.01.2010, 16:05

Rivka, eu am un set de ornat de la Quelle, cica ar fi mai de doamne ajuta decat cele din magazine. Dar nu e chiar ceea ce-mi doresc. Inca visez la niste ustensile de la Wilton, dar probabil ca le voi trece pe lista Mosului. Sa nu spuna ca nu l-am anuntat din timp. Incerca pe www.wilton.com Vei gasi acolo toate nebuniile posibile.

luminita20_2006 1

07.01.2010, 20:44

bun

Teo 1

07.01.2010, 20:59

potrivite in orice moment, mai ales si.....ornate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taci si inghite