Oua umplute

de AndreaE in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2014 | 5448 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 200 gr pate de porc
  • 1 ardei capia mic
  • patrunjel tocat
  • sare

Maioneza:

  • 1 galbenus de ou
  • cc 200 ml ulei
  • 2 linguri smantana
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Am fiert ouale tari.

Le-am taiat in doua si am scos galbenusurile.

Am tocat foarte marunt ardeiul.

Intr-un bol am amestecat galbenusurile cu pateul , ardeiul si patrunjelul, si am sarat.

Am facut maioneza la care am adaugat 2 linguri de smantana si sare dupa gust.

In tava am intins maioneza, am asezat jumatatile de albusuri pe care le-am umplut cu compozitia de pate.

Am ornat cu bucatele de ardei si patrunjel. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]