Oua umplute cu ciuperci

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2011 | 7805 vizualizari

 

Buuuuuuune de tooot.....

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 100 gr ciuperci
  • 250 ml ulei
  • 2 linguri smantana
  • pate de ficat
  • gogosar rosu murat
  • sare,piper
  • mustar
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ciuperci:

Se fierb 5 oua.Din oual ramas se face o maioneza impreuna cu 250 ml ulei,1 lingurita de mustar si putina zeama de lamaie.

Ouale se taie in doua pe lungime,se scoate galbenusul.Acesta se amesteca cu putin pate de ficat,o parte din ciuperci si gogosarul taiat marunt,doua linguri de maioneza,piper si sare dupa gust.

In maioneza se adauga smantana,ciupercile din conserva si gogosar taiat.

Se pune maioneza pe un platou si deasupra se pun albusurile care se umplu cu pasta de ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu spanac si branza