Pachetele cu ricotta

de - Andreea - in Dulciuri, 27 Apr 2014 | 2923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina alba
  • 250 ml lapte
  • 200 gr zahar
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 6 linguri ulei
  • 250 gr ricotta
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu ricotta:

Punem laptele la incalzit impreuna cu 100 gr zahar si drojdia proaspata. ( laptele trebuie sa fie cald,nu fierbinte)

Cernem faina si o punem intr-un bol.Adaugam laptele si incepem sa framantam adaugand putin cate putin uleiul.

Framantam pana obtinem un aluat elastic si nelipicios.

Acoperim bolul si lasam la dospit la loc cald.

Separat amestecam ricotta cu oul si restul de zahar .

Cand aluatul a crescut il mai framantam putin si apoi il intindem cu ajutorul unui sucitor.

Taiem dreptunghiuri pe care punem din compozitia de branza.

Inchidem marginile cu ajutorul unei furculite.

Dam la cuptorul incins la 180 grade pana se rumenesc frumos la suprafata.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de sfecla cu ciocolata, portocala si ghimbir