Pachetele de foietaj cu peste si spanac

de madi_marin in Peste, 24 Apr 2016 | 6357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cercuri aluat foietaj (13 cm diametru)
  • 300 g spanac congelat
  • 100 g morcovi baby
  • 4 fileuri de Alaska Pollock
  • 150 g caşcaval ras fin
  • 2 linguri pesto rosso
  • sare
  • piper cu lămâie
  • 1 legatura de ceapă verde
  • 1 ou
  • 1 căţel de usturoi
  • unt
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de foietaj cu peste si spanac:

Dezgheţăm produsele congelate .

Se toaca cepele verzi şi căţelul de usturoi şi se călesc în puţin ulei. Se adaugă spanacul şi se adaugă puţină apă sau supă de legume. Se lasă la foc mic până scade lichidul. Se potriveşte gustul cu sare.

Fileurile de peşte se presară cu sare şi piper cu lămâie, apoi se rumenesc în unt. Se scot pe şervete de hârtie, se răcesc , apoi se mărunţesc.

Pe fiecare foaie de aluat se pun în mijloc un strat de caşcaval, apoi spanac, pesto, rondele de morcovi şi peşte, apoi iar spanac şi caşcaval. Marginile se ung cu albuş de ou, iar deasupra şe aşează fâşii de aluat. Se unesc marginile cu o furculiţă, iar apoi se unge foitajul cu gălbenuş.

Se coc pacheţelele la 190 g pentru 15-20 de minute, sau până se umflă aluatul şi se rumeneşte.

Se pot servi şi calde şi reci.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de foietaj cu peste si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]