Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de silvianart in Piine, 9 Ian 2017 | 3276 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: paine de casa, paine, aluat paine, retete Piine
Se framanta totul manual, cu dragoste deplina, sau la masina de paine/robot. Se lasa 45 min la dospit, apoi intra la cuptor, pentru 1 ora, la 170 grade C.
de Bucataras 8
de laura_n 7
de Retete cu Margareta Cismasiu 1
de Miha 9
Rocsi 1
Este cea mai buna paine!
kytz 1
Felicitări!
silvianart 1
Pup
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 17:28
ieri la 10:09
ieri la 09:18
pe 31.10 la 09:47
pe 30.10 la 10:53
de Rocsi 9
8 comentarii
4 comentarii
de Caty 3
8 voturi
7 voturi
Simonaavram76
RODIMUR
MotanLaOale
bone22 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RalukaToprak 1
amelyy 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!