Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de silvianart in Piine, 9 Ian 2017 | 2987 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: paine de casa, paine, aluat paine, retete Piine
Se framanta totul manual, cu dragoste deplina, sau la masina de paine/robot. Se lasa 45 min la dospit, apoi intra la cuptor, pentru 1 ora, la 170 grade C.
de Bucataras 6
de Merisor 9
de Gherca Daniela 5
Rocsi 1
Este cea mai buna paine!
kytz 1
Felicitări!
silvianart 1
Pup
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:50
ieri la 09:14
de Catalina L 8
pe 12.05 la 20:55
pe 12.05 la 20:45
pe 12.05 la 20:32
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
3 voturi
Bucataras
vasimur
RODIMUR
Alexandra Elena 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
iulia10 1
moni_marih 1
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!