Paine umpluta cu branza

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2013 | 6545 vizualizari

 

Este ideala pentru un aperitiv cald...

 

INGREDIENTE

  • 1 paine de casa rotunda de marime potrivita
  • 250 gr cascaval(razuit)
  • 3 linguri maioneza
  • 1/2 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • 1 carnat afumat (mic)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine umpluta cu branza:

- Taiem un capac la paine deasupra si scobim interiorul.

-Pregatim umplutura. Razuim cascavalul  si adaugam carnatul tocat ff marunt, ceapa razuita, usturoiul pisat, sare, piper, maioneza si patrunjel verde tocat fin. 

- Umplem painea si se da la cuptor .Cand branza devine rumena si se topeste, e gata (cca 15 min). Se serveste cu lingurita pe paine prajita sau cu paine proaspata.

 

TIPS-URI

1

Este bine sa se dea la cuptor imediat inainte de a fi servita, sa ie fierbinte cand ajunge la masa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Lia_ 1

23.02.2014, 08:01

favorite

cristeena20 1

23.02.2014, 14:10

Multumesc..chiar ieri am refacut-o pentru nist emusafiri..a fost din nou un succes.

Valclaudia 1

02.07.2014, 06:52

interesanta treaba asta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de cascaval