Palarioare de ciuperci umplute

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 15 Aug 2011 | 3851 vizualizari

 

Revin cu forte noi dupa un mini-concediu la Baile Felix...
Foarte bune si rapid de facut aceste palarioare de ciuperci umplute!

 

INGREDIENTE

  • branza sau cascaval
  • sare, piper
  • ciuperci (palarioare doar)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palarioare de ciuperci umplute:

Preparare Palarioare de ciuperci umplute:

Palarioarele de la ciuperci se curata, se spala si apoi se condimenteaza. Se pune deasupra lor branza si se dau la cuptor sau se prajesc in tigaie antiaderenta, unsa doar cu ulei. Eu le-am facut in Hot-pan si le-am umplut cu branza cu chimen facuta de mine. Branza aceasta le-a dat o savoare aparte deosebit de buna! Voi puneti ce branza sau cascaval aveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Palarioare de ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

alinutzika 1

16.08.2011, 21:34

va multumesc, dragelor!

Bunica 1

16.08.2011, 22:42

Am ajuns tarziu......sunt sigura ca n-au mai ramas , .....dar mai gasesc eu ceva....acolo

adry88 1

18.08.2011, 11:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu legume la cuptor - Rapid, usor si foarte gustos

pe 07.05 la 13:29

Crochete de cașcaval - Irezistibil de gustoase și crocante

pe 07.05 la 10:58

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

pe 06.05 la 07:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta Rustica