Pandispan cu capsuni

de Raluca ElenaDiaconescu in Mancare copii, 4 Iul 2019 | 2230 vizualizari

 

 meniu copii

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 7 linguri de făină
  • 7 linguri de zahăr
  • Capsuni
  • Zahar pudră
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni:

Se bat albușurile spuma cu un praf de sare.
Galbenusurile se amesteca cu zaharul si se adauga treptat peste albusuri.
Faina se adauga in aluat si se amesteca foarte usor cu o lingura de lemn.
Cuptorul trebuie sa fie preincălzit inainte.
Se pune o foaie de pergament intr.o tava mai micuta si se toarna compozitia. Apoi punem capsunile deasupra taiate in 2, nu le apasam in aluat. Apoi la 160 grade aproximativ 35-40 minute, facem test cu scobitoarea.
Cand se raceste, putem pudra prăjitura, apoi o putem taia.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole verde cu salam si iaurt