Pandispan cu capsuni si frisca

de MIUTA in Prajituri, 20 Iun 2011 | 6782 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 5 linguri faina
  • 50 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • capsuni
  • 200 ml frisca
  • coaja si sucul de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni si frisca:

Am pregatit un aluat de pandispan.

Am batut separat albusul cu cele 4 linguri de zahar.

Am adaugat galbenusurile si am mixat inca putin.

Am adaugat praful de copt stins in sucul de lamaie,coaja de lamaie,vanilia si uleiul.

Am amestecat foarte usor si la sfarsit am adaugat faina amestecand usor.

Am pus compozitia intr-o cratita unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Intre timp se incalzeste cuptorul.

Capsunile se taie in doua sau in patru si se scufunda in coca.

Tava se baga la cuptor la foc mediu si se tine cca 30 minute.

Se face testul cu scobitoarea sa vedem daca este copt pandispanul.

Se scoate din cuptor si se pune la racit.

Dupa ce s-a racit pandispanul se scoate cu grija din tava.

Se serveste cu frisca si sirop de capsuni.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan marmorat