Pandispan cu cirese

de butoiaurora76 in Prajituri, 16 Iul 2012 | 37916 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • o cana zahar
  • 3 sferturi cana lapte
  • 13 linguri pline faina
  • 1 esenta vanilie
  • 1 praf de copt
  • 500 g cirese/visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cirese:

Se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana se topeste zaharul, se adauga uleiul cate o lingura, apoi laptele putin cate putin, vanilia, se amesteca, apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt. Separat se bat albusurile bine cu un praf de sare. Se pun albusurile peste galbenusuri amestecand cu miscari de jos in sus. Peste aluat se pun ciresele si se baga in cuptorul incins la 180 grade pana trece testul cu scobitoarea.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

Mutulica 1

18.07.2012, 08:56

Nu stiam de ce nu pot sa dau imi place la ce ai tu postat si mi-am dat seama ca am mai vazut retetele pe peretele Inei .

butoiaurora76 1

18.07.2012, 09:12

Asa e, am facut si eu retete de pe acest site, pozele reprezinta rezultatul.

butoiaurora76 1

18.07.2012, 09:13

si ma refer aici la aceasta reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu cirese