Pandişpan cu vişine

de Emacristina in Prajituri, 2 Iul 2013 | 40825 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua,
  • 5 linguri de faina,
  • 5 linguri de zahar,
  • 200-300 grame visine ,
  • un praf de sare,
  • 2 linguri de ulei,
  • 1 praf de copt.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandişpan cu vişine:

Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, zahar si mixam pina obtinem o spuma densa.

Galbenusurile le mixam cu cele 2 linguri de ulei.

Adaugam galbenusurile in spuma de albusuri,apoi adaugam faina si praful de copt. Amestecam usor de jos in sus.

Tapetam o forma de chec sau cozonac cu hartie de copt (eu am ramas fara hartie de copt si am tapetat cu ulei si hartie normala, a mers si asa ) si se toarna compozitia.Deasupra se aseaza visinile fara samburi si se pune in cuptor la foc potrivit pana se rumeneste usor deasupra.

 

Pofta buna ! >:D< 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandişpan cu vişine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu orice fel de fructe