Pangasius in aluat crocant cu bere

de ionela2682 in Pangasius, 17 Mar 2010 | 6319 vizualizari

 

multumesc pt aceasta reteta LAUREI!

 

INGREDIENTE

  • file de pangasius
  • faina
  • pesmet
  •  1 ou
  • bere
  • sare piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius in aluat crocant cu bere:

intr-o farfurie se amesteca oul cu pesmet si faina   dupa care turnam bere pana obtinem un aluat putin mai tare decat cel de calatite ,saram si piperam.Prin acest amestec se trec bucatile de pangasius,dupa ce au fost  tamponate cu un servet inainte, si se prajesc in baie de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius in aluat crocant cu bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bucataras Medi 1

20.03.2010, 19:23

Inghit in sec....................

nadina73 1

20.03.2010, 22:24

foarte bun,felicitari nu am incercat cu bere dar cu siguranta e grozav

ionela2682 1

21.03.2010, 09:38

mersi! eu am incercat pt prima data si sincer mi-a placut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius pane cu sos picant