Panna cotta cu cafea

de Adele in Dulciuri, 29 Aug 2014 | 5221 vizualizari

 

Pentru reteta m-am inspirat de la Csaba Dalla Zorza... :D In reteta originala se pune si iaurt.

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca lichida.
  • 150 gr zahar pudra.
  • 6 gr gelatina.
  • 100 ml cafea espresso.
  • 1 esenta de vanilie.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu cafea:

Pentru inceput punem gelatina la inmuiat in apa rece.

Dupa care punem frisca ,cu zaharul ,esenta de vanilie si cafeaua intr-o oala,o punem la foc potrivit si asteptam sa fiarba,cand incepe sa fiarba dam de pe foc si punem gelatina pe care am stors-o bine de apa,punem vasul din nou pe foc si amestecam in continu pana se topeste bine.(2 minute)

Punem in forme si lasam la rece 5-6 ore in frigider.Se poate servi cu topping de ciocolata,biscuiti amaretti sau caramel.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panna cotta de vanilie cu sos de capsuni - La multi ani Adinutza!