Papioane din ficatei de pui

de adnas54 in Ficat, 22 Mar 2010 | 6519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500 gr. ficatei de pui
  • -200 gr. bacon feliat
  • -sare, piper,
  • -margarina + ulei
Garnitura
  • -mamaliguta, spanac
 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papioane din ficatei de pui:

Se desfac ficatei, se pun intr-o sita si se da un jet de apa. Se aleg ficatei cu lobul intreg, se curata de firisoarele albe si pe centru se ruleaza fasiile de bacon, dand forma de papion. Se aseaza in tava unsa cu margarina si doar se pipereaza.
Se adauga cateva linguri de apa si ulei. Se da la cuptor pentru 20 de minute.

Daca preferati mai crocanti, lasati mai mult. Cand se scot din cuptor se sareaza. Eu am adaugat si putin praf de usturoi de la plic. Apoi se acopera cu un capac pana se servesc. Asta ca sa nu se usuce si sa intre sarea si usturoiul.
Drept garnitura, mamaliguta este de preferat, dar merg la fel de bine cu piureu sau chiar cartofi prajiti.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papioane din ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pasare si oua invelite in bacon