Pappardelle cu sos de spanac

de silvi0ara in Spaghete, 23 Feb 2010 | 4799 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 capatana de usturoi,nedesfacuta
  • 350g pappardelle(paste fainoase in forma de panglici)
  • 1lingura ulei de masline
  • 1 ceapa mijocie, tocata marunt
  • 175g ciuperci asortate
  • 225g spanac frunze
  • 300ml frisca lichida nebatuta(35% grasime)
  • 1/2 zeama de lamaie
  • sare si piper
  • parmezan ras pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pappardelle cu sos de spanac:

Se coace usturoiul intreg la cuptor invelit in folie de aluminiu 15-20 min sa se inmoaie.

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet,se scurg se se tin la cald.Se pune o tigaie cu ulei la incins si se adauga ceapa tocata pana se inmoaie.Se adauga ciupercile si miezul de usturoi si inabusiti inca 2 min ,apoi adaugati sucul de lamaie si se fierbe inca 2 min.Adaugati,amaestecand frunzele de spanac si frisca.Asezonati cu sare si piper,apoi mai tineti pe foc pana cand frunzele de spanac s-au inmuiat usor.

Serviti pastele cu parmezan presarat deasupra.Acest preparat se poate face si fara spanac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pappardelle cu sos de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu pesto din spanac