Papricas de cartofi cu dovlecel

de Sidy in Mancaruri de post, 17 Noi 2010 | 6033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1 gogosar
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de ardei
  • frunze de patrunjel verde
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de cartofi cu dovlecel:

Cartofii se curata , se spala si se taie cubulete. Dovlecelul se curata de coaja si de samburi si se taie si el cubulete. Gogosarul si ceapa se curata si se taie marunt apoi se calesc in putin ulei pina devin sticlosi. Adaugam peste gogosar si ceapa cartofii si dovlecelul, apoi apa pina sa le acopere ,pasta de ardei, sare si piper. Lasam sa fiarba la foc mic pina ce s-au fiert legumele.  La sfarsit adaugam patrunjel verde tocat marunt.

Cine doreste poate adauga cativa catei de usturoi. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de cartofi cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]