Papricas de pui

de reisnaor_2006 in Pui, 10 Feb 2015 | 6881 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui(pulpe)
  • 2 buc ceapa
  • 1 lg de boia dulce
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri de smantana
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

Ceapa se toaca  si se caleste in ulei pana se inmoaie si devine sticloasa.Adaugam  pulpele de pui si se prajesc bine  pe ambele parti. Adaugam sare, piper , boia si  600 ml apa sau supa.
Se fierbe cca 30 min, inabusit si se amesteca din cand in cand.Smantana se amesteca  cu faina si  putina apa rece. Se trece prin sita apoi se adauga in compozitia formata mai sus si se lasa la fiert cca 1 min. Se potriveste de sare si piper.

Formam galustele – 2 oua se amesteca energic cu sare, apa, faina si ulei. Se pune la fiert o oala cu apa si un praf de sare.
Compozitia de galuste se trece printr-o sita cu gauri potrivite (dimensiune mai mare ca la o spumiera) , galustele cad  in apa fierbinte  si  lasam  sa dea cateva clocote.
Se scot cu o spumiera  din apa, le scurgem bine apoi se punem in papricas.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu galuste