Paprikas de ceafa afumata

de Mitinita in Porc, 9 Dec 2012 | 3649 vizualizari

 

Azi mi s-a facut pofta de mamaliga si paprikas

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ceafa afumata
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cartofi
  • 1 lingura boia de ardei dulce Kotanyi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • boia de ardei iute Kotanyi,dupa gust
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas de ceafa afumata:

Calim ceapa si ceafa afumata taiata cuburi. Adaugam boia de ardei si pasta de tomate. Amestecam si avem grija sa nu se arda boiaua de ardei, gustul se va schimba si va deveni amara.

Adaugam putina apa si dupa 10 minute adaugam si cartofii taiati cuburi. Mai fierbem putin,pana se inmoaie cartofii.

Adaugam boia de ardei iute dupa gust,sare si piper.

Servim cu mamaliga si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas de ceafa afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa la cuptor cu cartofi mari si sote de ciuperci