Parjoale

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 10 Mar 2015 | 4697 vizualizari

 

Delicioase,gustoase si noua ne plac tare mult,mai ales cu sosul dulce al Timeei.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne tocata amestec
  • 1 ceapa mare
  • 2 felii de paine
  • 2 oua
  • 50 gr de pesmet
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • Pentru prajit:
  • ulei
  • 100 gr de pesmet
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale:

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Painea se inmoaie in apa rece si se stoarce.  Intr-un bol adaugam : carnea tocata, ouale, ceapa calita, painea, usturoiul pisat, 50 gr pesmet, condimentam cu sare si piper dupa gust apoi amestecam bine compozitia pana devine omogena.

Formam parjoalele, ca si chiftelele, doar ca sunt mai mari si plate.Se trec prin pesmet apoi se pun intr-o tigaie cu ulei incins la prajit.Se scot pe hartie absorbanta , apoi se aseaza pe platou.

TIPS-URI

1

Se decoreaza cu verdeata si legume, dupa preferinta.

2

Se pot servi cu sos de legume, garnituri, salate, mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (21)

Rocsi 1

10.03.2015, 21:36

Mmm, ce buneeee

reisnaor_2006 1

10.03.2015, 22:00

va multumesc

mirela0911 1

11.03.2015, 13:27

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti