Parjoale din file de salau

de violeta30 in Peste, 30 Dec 2019 | 2138 vizualizari

 

Un aperitiv ușor și bun pentru orice masă atât festivă, cât și de zi cu zi.

Bună de adăugat în categoria Bunătăți pentru Crăciun.

 

INGREDIENTE

  • 1 șalău de 500 gr de file de șalău
  • 1 cartof dat prin răzătoare și scurs bine
  • 2 cepe călite în unt/ulei
  • 2 morcovi mai mici sau unul mare răzuit și stors bine
  • 1 ou
  • Usturoi (mujdei) după gust
  • Condimente pentru chiftele de la Galeo
  • Mărar
  • Sare/delikat
  • Pesmet pentru tăvălit pârjoalele
  • Ulei pentru prăjit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale din file de salau:

Spălăm fileul și îl tamponăm bine ca să nu rămână apă. Porționăm peștele în cuburi și îl tocăm la robot. Ulterior amestecăm toate ingredientele (ceapa, morcovul, cartoful, oul, sarea/delikatul, condimentele, mărarul, usturoiul) din care rezultă un amestec bine legat. Luăm cu lingura din compoziție și formăm biluțe sau bastonașe și le dăm prin pesmet. Se prăjesc în baie de ulei. Se scot pe șervețele absorbante și se servesc atât calde, cât și reci.
Merită încercate pentru că sunt gustoase și ușoare.

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice file de pește

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale din file de salau" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton cu cartofi