Parjoale in aluat de snitele

de mybella in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2013 | 3651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru parjoale:
  • 1 kg carne tocata de vita
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 7-8 catei de usturoi
  • 2 felii paine
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • ulei
  • Pentru aluat:
  • 3 oua
  • bere
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale in aluat de snitele:

Carnea tocata se pune intr-un castron si peste ea se adauga restul ingredientelor.Cartofii se curata,se spala si se dau prin razatoarea mica,la fel si morcovul.Usturoiul se curata si se piseaza.Painea se inmoaie in apa calduta iar verdeata se spala si se toaca marunt.Se adauga si cele 2 oua,se asezoneaza cu sare si piper si se omogenizeaza bine.Ideal ar fi cu mana.

Cu mana umeda se modeleaza parjoalele si se aseaza pe un blat de lemn.

Din cele 3 oua pe care le batem bine cu sare si piper,bere si faina facem aluatul ca pentru snitele.Chiar putin mai grosut.

Se incinge tigaia cu ulei,dam parjoalele prin aluat si se coc pe ambele parti.Le scoatem pe un servetel de hartie care sa absoarba uleiul in exces.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale in aluat de snitele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele prăjite în vasul Zepter!